Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırmaspor'un eski yöneticisi Fuat Önkol: Artık kendi çocuklarımıza forma vermeliyiz”

Bandırmaspor

Bandırmaspor'un eski yöneticilerinden Fuat Önkol, Bordo-beyazlı kulübümüz, artık kendi çocuklarına sahip çıkmalıdır” dedi.

Bandırmaspor’un eski yöneticilerinden Fuat Önkol, “Bordo-beyazlı kulübümüz, artık kendi çocuklarına sahip çıkmalıdır” dedi.
1.4.1945 tarihinde Bandırma’da doğan Önkol, Bandırma’da ilk özel halı futbol sahasını “Marmara” ismi altında Burhan Timur Odaman ve Yaşar Bekdemir ile birlikte yaptıklarını belirtirken, şunları söyledi:
“Bandırmaspor yönetim kurulunda iki dönem genel kaptanlık yaptım. Bu dönemlerde kulüp başkanı olarak Mesut Bayraktar, İsmail Bekdemir ve Sadi Bilten ile çalıştım. Bizim dönemimizde yokluk ve yoksunluklar içindeki Bandırmaspor’da yöneticilik yapmak çok zordu. Bugün, Bandırmaspor’un gelirleri, o eski dönemlere göre çok fazla. Bugünkü yöneticilere imreniyorum.”
Bandırmaspor’da, Evrens, Muzaffer ve Erkal’dan bu yana Bandırmalı çocukların forma giyme şansı bulamadığına dikkati çeken Fuat Önkol, “Kulübümüzün geleceğinin parlak olabilmesi için öncelikle kendi çocuklarımıza forma vermeliyiz” diye konuştu.
Önkol, Bandırmaspor’da gelmiş-geçmiş teknik direktörler arasında en çok Erdoğan Tokol’u beğendiğini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı